Kale İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitim öğretimde standart üstü kaliteyi hedefleyerek; etik değerleri kabullenmiş, global dünyada yerini alabilecek mutlu insanları yetiştiren, herkesin her geçen gün daha iyiye ulaşma hedefi içinde olan, tercih edilen bir eğitim ve kültür yuvası olmak.

Misyon: Vatanına sorumluluk bilinciyle bağlı, Atatürk milliyetçiliğini özümsemiş, özgür düşünen, başkalarının da var olduğuna inanan, geleceğe güvenle bakan, problemleri ve güçlükleri çözebilme becerisine sahip, teknolojik bilgiyi kullanan vasıflı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 16.00
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Sportif Etkinlikler: Kros il yarışması erkekler: Birincilik - İkincilik Kros il yarışması kızlar: İkincilik
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz pansiyonlu bir okuldur tercih yapacak arkadaşların bilgisine.

WEB - https://kaleiho.meb.k12.tr

Adres - KALE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ MEVKİİ KB. KÜME EVLERİ KALE YATILI BÖLGE ORTAOKULU BLOK NO 248 MERKEZ / GÜMÜŞHANE

Yerleşim Yeri - Kale Köyü Merkez/GÜMÜŞHANE

Ulaşım Ulaşım Kale Köyü ile Gümüşhane arasında çalışan köy dolmuşları ile sağlanmaktadır. Servisler sabah ve öğlen okula gelmekte ve ders bitiminde geri dönmektedir. Ayrıca, Trabzon-Bayburt arasında çalışan otobüs seferleri ile direkt köye ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kale Köyü Gümüşhane Merkezine 27 km uzakta olup Bayburt yolu üzerindedir.