GÜMÜŞHANE / MERKEZ - KALE İMAM HATİP ORTAOKULU

KALE İMAM HATİP ORTAOKULU

Toki Konutları Sk. Kale İmam Hatip Ortaokulu Kale Köyü Merkez/Gümüşhane
Vizyon
Eğitim öğretimde standart üstü kaliteyi hedefleyerek; etik değerleri kabullenmiş, global dünyada yerini alabilecek mutlu insanları yetiştiren, herkesin her geçen gün daha iyiye ulaşma hedefi içinde olan, tercih edilen bir eğitim ve kültür yuvası olmak.
Misyon
Vatanına sorumluluk bilinciyle bağlı, Atatürk milliyetçiliğini özümsemiş, özgür düşünen, başkalarının da var olduğuna inanan, geleceğe güvenle bakan, problemleri ve güçlükleri çözebilme becerisine sahip, teknolojik bilgiyi kullanan vasıflı bireyler yetiştirmek.
Kimya Laboratuvarı :1
Oyun Odası :2
08.30 - 15.30
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
Ulaşım
Ulaşım Kale Köyü ile Gümüşhane arasında çalışan köy dolmuşları ile sağlanmaktadır. Servisler sabah ve öğlen okula gelmekte ve ders bitiminde geri dönmektedir. Ayrıca, Trabzon-Bayburt arasında çalışan otobüs seferleri ile direkt köye ulaşım sağlanabilir.
Kale Köyü Merkez/GÜMÜŞHANE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kale Köyü Gümüşhane Merkezine 27 km uzakta olup Bayburt yolu üzerindedir.
Sportif Etkinlikler
Kros il yarışması erkekler: Birincilik - İkincilik Kros il yarışması kızlar: İkincilik